Много потребители вече се сблъскаха с това нововъведение и от

...
Много потребители вече се сблъскаха с това нововъведение и от
Коментари Харесай

Instagram тества реклами без възможност за пропускане

Много консуматори към този момент се сблъскаха с това изобретение и понякога им се постанова да гледат реклами.

Разработчиците на Instagram тестват функционалност, наречена „ рекламна пауза “, която принуждава потребителите да гледат реклами за избран интервал от време, с цел да могат да продължат да превъртат наличие. За това оповестяват самите консуматори в обществената мрежа X и в Reddit, които са се сблъскали с това изобретение при разглеждане на материалите. При питане от страна на The Verge представител на Instagram удостовери, че рекламните паузи в действителност се тестват в услугата, а съответните промени ще бъдат въведени в най-скорошните актуализации.

Един от потребителите сподели скрийншот на функционалността, на който в долната част на екрана се демонстрира „ рекламна пауза “ с противоположен времеви доклад. В избран миг, откакто е превъртял историите, Instagram не му е разрешил да продължи напред, до момента в който не е гледал рекламата. В записка под линия към функционалността се споделя, че рекламните паузи са нов метод за гледане на реклами в Instagram.

„ Понякога може да се наложи да гледате реклама, преди да можете да продължите да употребявате тази услуга “.

Instagram към този момент демонстрира спонсорирани и рекламирани изявления сред материалите, само че тези изявления могат да бъдат прелиствани или прескачани. Сега рекламите в услугата са изведени на идващото равнище. Между другото, YouTube от дълго време демонстрира реклами, които не могат да бъдат пропуснати – преди и по време на видеоклипа, което важи най-много за мобилните устройства. Тези клипове в приложението могат да са с дълготрайност до 30 секунди.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР