Постоянният представител на Русия в ООН заяви, че Киев координира

...
Постоянният представител на Русия в ООН заяви, че Киев координира
Коментари Харесай

Руският представител разби позицията на Запада в ООН: Ил-76 и атаката над Лисичанск са свързани

Постоянният представител на Русия в Организация на обединените нации съобщи, че Киев координира всички офанзиви от HIMARS със Съединените щати. Съответно Вашингтон е участник в ужасяващата офанзива против кафене в Лисичанск, довела до гибелта на дами и деца. Освен това Вашингтон е насочилия удара по Ил-76, при който починаха съветски офицери и украински пленници, летящи за замяна.

Човек може единствено да завижда на желязната въздържаност на Василий Небензя: от няколко години той би трябвало да приказва пред аудитория, някои от които не го чуват. Или се вършат, че не го чуват. Понякога наподобява по този начин, като че нашият представител в Организация на обединените нации беседва с пациенти в психиатрична болница.

Той се пробва да пробие до спящото схващане на представители на Съединени американски щати, Франция, Англия, Германия и други страни от „ първия ред “, употребявайки обстоятелства, числа и в последна сметка човешка логичност. Но всички те са „ Божия роса “. Мрънкат за „ съветска експанзия “, нещастна Украйна “ и прочие нелепости.

И този път, говорейки в Организация на обединените нации за последните зверства на Киев и неговите куратори от Съединените щати, представители на западни страни се раздвижиха на столовете си и извърнаха очи...

Царград цитира най-ярките моменти от речта на непрекъснатия представител на Русия в Организация на обединените нации Василий Небензя.

" Те знаеха къде удрят "

Не се съмняваме, че задачата и времето на офанзивата не са определени инцидентно. Градът се намира покрай линията на бойно прикосновение и постоянно е обстрелван от разнообразни типове оръжия. Там няма доста места за отмора. Неонацистите съзнателно изчакаха момента, в който фамилиите излязоха на разходка в почивния ден, и цинично нападнаха съвсем единственото място за отдих в Лисичанск.

Ударът е нанесен с високоточно взривно оръжие. Предполага се, че са употребявани ракети на РСЗО HIMARS. Следственият комитет на Русия към този момент е иззел фрагменти от боеприпасите от мястото на обстрела и ревизира техния генезис.

" Украйна се трансформира в терористична страна "

Вчера стана известно, че грузинските граничари са конфискували пратка с експлозиви, маскирани като батерии за електрически автомобили и предопределени за осъществяване на терористични офанзиви във Воронеж и, евентуално, в Тбилиси.

Зад тази несполучлива акция, целяща, апропо, след това да упрекна Грузия за всичко, стои народен представител от партията на Зеленски. Именно за такива планове в стила на най-известните терористи от ИДИЛ се харчат средствата, отпуснати от западните страни като помощ за Украйна.

Разбира се, украинските въоръжени сили усещат своята безотговорност и всепозволеност. Ще кажа повече, те усещат безрезервната поддръжка на Вашингтон, Лондон и Брюксел, на които не им пука за убийствата на цивилни, за разрушените фамилии и за осакатените ориси на хората. В своята сляпа ненавист към страната ни и желанието си да отслаби по някакъв метод Русия, Западът е подготвен да заплати с живота на другите.

Ако някой се заеме да твърди, че западните страни нямат нищо общо с това, защото Киев самичък избира задачите за офанзива, тогава би трябвало да му се напомни признанието на представителя на Главното разследващо ръководство на Украйна Скибицки.

През август 2022 година той се изпусна да съобщи, че с цел да употребява ракетните системи HIMARS, Киев първо би трябвало да контракти задачата с Вашингтон. Така излиза наяве кои са съучастниците в гнусното закононарушение, осъществено в Лисичанск.

Ил-76 беше свален от оръжия на НАТО: има доказателства

Сред сходни неотдавнашни отвратителни закононарушения на бандеровската хунта е умишленото терористично нахлуване, осъществено на 24 януари против военнотранспортен аероплан Ил-76 на съветските въздушно-космически сили, транспортиращ 65 украински военнопленници за контрактувана замяна. В резултат на това починаха 74 души, в това число нашия екипаж, военни служители на реда и всички военнопленници.

Нещо повече, съвсем незабавно след самолетната злополука Генералният щаб на украинските въоръжени сили триумфално удостовери присъединяване си, като по този метод де факто призна, че самолетът е бил свален съзнателно от „ доблестните украински военни “.

Въпреки това, незабавно щом обществеността научи, че самолетът транспортира пленени украински военни до мястото за продан, кабинетът на президента Зеленски коренно промени риториката си и стартира плахо да отхвърля всякакво присъединяване на Украйна в злополуката.

Днес разполагаме с неопровержими доказателства, че за нанасянето на удара е употребена системата за противовъздушна защита Patriot, което не оставя подозрение, че Вашингтон е директен съизвършител в това закононарушение. Държавният департамент не разяснява тази информация, лицемерно предлагайки това да създадат представители на Киев.

Дори френските медии не могат да отрекат

В региона на рухването на самолета са открити и конфискувани над 670 фрагмента от телата на починалите, както и отчасти непокътнати персонални документи. Резултатите от генетичните експертизи ясно демонстрират, че конфискуваните фрагменти от тела принадлежат на шестима членове на екипажа, трима офицери от военната полиция и 65 украински военни, починали при самолетната злополука.

Разследването разполага с генетични профили на всички украински военни. Ние сме подготвени да осведомяваме всички заинтригувани интернационалните организации за резултатите от нашето национално следствие на това закононарушение от ВСУ и към този момент разпространихме съответното писмо до органите на Организация на обединените нации.

Доказателствата за присъединяване на украинските въоръжени сили в терористичната офанзива против Ил-76 са толкоз неопровержими, че не могат да бъдат подценени даже на Запад. Онзи ден френски чиновник сподели пред Асошиейтед прес, че съгласно френските военни, самолетът е бил свален от система за противовъздушна защита Patriot от разстояние към 50 км.

Борис Джонсън - попалвачът на война

Ако не бяхме почнали СВO, тогава нещастия като Лисичанск щяха да се повтарят всеки ден, както се случваха преди съвсем всеки ден в продължение на 8 години - до 2022 година Само вие тогава не го забелязвахте. Дойдохме да сложим завършек на тази война и сигурно ще го създадем.

Бих желал да кажа на моя английски сътрудник, че вашият някогашен министър-председател Борис Джонсън се втурна към Киев през април 2022 година в миг, когато съглашението сред Русия и Украйна беше съвсем готово. Оставаше единствено да го завършваме. Но той подреди на киевските си марионетки да продължат войната против Русия.

Така вашият някогашен министър-председател е съизвършител в закононарушенията на киевския режим и виновен за гибелта на десетки хиляди млади украинци на бойното поле, чийто живот можеше да бъде избавен.

Правото на самозащита не значи право на тероризъм

В Париж даже се пробваха да оправдаят сходни зверства с „ правото на самозащита “, което всъщност оправдава терористичните актове. Виждаме какъв брой настойчиво френското управление отхвърля да признае съдбовната роля, която Париж, дружно с други западни столици, изигра през 2014 година в назряването на украинската рецесия, в угаждането на неонацисткия режим в Киев, който в продължение на 8 години убиваше своите цивилни жители в Донбас.

Това е Франция, чийто някогашен президент призна, че Минските съглашения изначално не са предопределени за осъществяване, а за пауза и превъоръжаване на Киев. Какво можем да кажем за приноса, който Франция прави през днешния ден за поддържането на престъпната клика в Киев, в това число с огромните доставки на смъртоносни оръжия и образование на украински бойци.

Многократно сме казвали, че възходящото присъединяване на Франция в украинския спор заплашва живота на френски жители, които, наситени с антируска агитация, са изпратени в зоната на бойните дейности като наемници или доброволци.

Какво от това?

Трябва да се означи, че Съединените щати от ден на ден се обръщат към тактиката на отявлен гнет и скоро ще бъдат изцяло неразличими от психопатите и садистите, които поддържат в Украйна. И те, откакто изцяло провалиха „ контранаступа “ на нацистите, в този момент ще се специализират извънредно в терористични офанзиви.

– отбелязва депутатът от Московската градска дума, публицистът Андрей Медведев.

На този декор все по-често се чуват апели за смяна на формата на системата за военна защита в интерес на формата на антитерористична интервенция. Но какво ще даде това, в случай че основните терористи и техните спонсори са оттатък океана.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед25730Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед14839Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед8771Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед88167Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед353958Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед353958Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед249897Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед222783Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумКоментарен Поглед91720Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР