Постоянен полицейски контрол по основните пътни трасета в страната и

...
Постоянен полицейски контрол по основните пътни трасета в страната и
Коментари Харесай

Алекси Кесяков: Целта не е да се глобяват хората, а да се запазят човешки животи

Постоянен полицейски надзор по главните пътни трасета в страната и коли на Министерство на вътрешните работи в трафика. Това са част от 13-те ограничения против войната по пътищата, които Министерство на вътрешните работи разгласи преди дни.

Целта не е да се глобяват хората, а да се запазят човешки животи, безапелационен е Алекси Кесяков, консултант на служебния министър на вътрешните работи.

Служителите на Министерство на вътрешните работи ще би трябвало да познават контингента на територията, на която работят, и ще наблюдават за сигурността на придвижването.

Що се отнася до колите на Пътна полиция, които ще се включат в придвижването, Кесяков изясни, че те към този момент ще са обозначени.

„ Целта е в случай че тръгнете от тук към другия завършек на България, да не може да минете без да срещнете подобен надзорен патрул”, изясни Кесяков.

Ще се прави надзор и на местата, където се паркират тежкотоварни коли. При тръгване ще се ревизират водачите за приложимост на алкохол.

Ще се ускори и контролът в обитаеми места, в които от години има хора, които карат без книжки или нерегистрирани транспортни средства.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР