Постигнахме споразумение със строителя движението в участък от 6,5 км

...
Постигнахме споразумение със строителя движението в участък от 6,5 км
Коментари Харесай

6,5 км от АМ „Европа“ ще бъдат пуснати за движение до Великден

„ Постигнахме съглашение със строителя придвижването в сектор от 6,5 км от автомагистрала „ Европа “ да бъде пуснато до Великден. Така ще се облекчи трафикът за празниците. Считам, че ще можем да го създадем. И строителят, и Управителният съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “, всички сме мобилизирани. “ Това заяви след инспекция на трасето през днешния ден министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков, който изясни, че в същия интервал ще бъде пуснат и сектор от от скоростния път Видин- Ботевград.

“Имах няколко пъти сериозен диалог със строителя и той пое ангажимент до края на месец май целият сектор сред Граничния контролно-пропускателен пункт „ Калотина “ и Драгоман, който е с дължина 14,5 км, да бъде приключен. Разчитаме, че този ангажимент ще бъде спазен ”, съобщи министърът.

Представител на изпълнителя на сектора от Автомагистрала „ Европа “ – „ СТРАБАГ БПА “ ДЗЗД, удостовери, че макар изпитаните компликации, към този момент има съвсем половин подготвена автомагистрала за издаване на Акт 15 до Великден. Ще...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР