Постигнахме рамково политическо споразумение между ГЕРБ и СДС. То ни

...
Постигнахме рамково политическо споразумение между ГЕРБ и СДС. То ни
Коментари Харесай

Румен Христов: Сблъсъкът в София ще е ляво-дяснo

Постигнахме рамково политическо съглашение сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. То ни дава няколко благоприятни условия. На първо място ще търсим благоприятни условия допълнително общини да се явим с общ претендент за локалните избори, второ – можем да се явим с две листи, само че с обща кандидатура за кмет, имаме и трета опция - да се явим настрана, само че на втори тур да се поддържаме взаимно. Това разгласи в предаването „ Плюс-Минус. Коментарът след новините” водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

Той добави, че двете политически обединения, към момента организират договаряния. „ Вървим към реализиране на договореност за същинска коалиция “, заяви Христов.

„ Ще реализираме консенсус за кандидатурата за кмет на София. Ще подкрепим госпожа Фандъкова. Битката ще бъде доста забавна и сложна. Кандидатът на левицата не е за подценяване. Сблъсъкът ще е ляво-дяснo. София обаче би трябвало да резервира дясното си ръководство “, акцентира водачът на Съюз на демократичните сили.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР