Постепенно еврофондовете, които задоволяваха бизнесмените, започват да спират, а заради

...
Постепенно еврофондовете, които задоволяваха бизнесмените, започват да спират, а заради
Коментари Харесай

Експерт: Убийствата ще зачестят със спирането на европарите

Постепенно еврофондовете, които задоволяваха предприемачите, стартират да стопират, а поради това убийствата за преразпределяне на зони на въздействие ще зачестят.

Това сподели проф. доктор Николай Радулов в студиото телевизия "България он ер ". Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи разяснява и следващото нападение, този път против предприемача Юлиян Мирчев - Видрата.

Видрата бе прострелян пред блока, в който живее във Велико Търново на 16 януари, малко след 23 часа. 48-годишният Мирчев бе настанен в болница без заплаха за живота. Той е прочут измежду престъпния контингент в града.

Според Радулов версиите на Министерство на вътрешните работи за покушението са няколко, а при следствието на такова закононарушение служителите на реда би трябвало да стигнат даже до 20-30 и след това да стартират да ги отсяват.

"Ако питате Министерство на вътрешните работи, те знаят кой е килърът, само че просто го наблюдават. Замисляли ли сте се какъв брой от известните бандити са ктитори на църкви - изключително към Благоевград? Престъпниците стартират да се замислят - "ами в случай че има Господ ", означи още професорът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР