Поставянето на ДПС на властова диета е изключително важен приоритет

...
Поставянето на ДПС на властова диета е изключително важен приоритет
Коментари Харесай

Депутатът Калоян Янков: ”Демократична България” трябва да поиска писмено споразумение по приоритетите на ИТН

Поставянето на Движение за права и свободи на властова диета е извънредно значим приоритет за „ Демократична България “, сподели още той пред БНР.

„ Вече е належащо да се вдигне равнището на тези диалози и в тях да вземат присъединяване и препоръчаните министри “, акцентира Янков.

Относно появилото се име на юриста Петър Илиев за възможен министър-председател Калоян Янков означи, че „ гражданската и политическата му биография не подсказват неговите цели “.

Целта на комисията е да направи цялостен обзор на всичко станало на това място през последните няколко години и по какъв начин избрани държавни органи са се произнасяли или не са се произнасяли, както и за какво на тази територия има подобен размер нелегално строителство, разясни той.

„ Ще се употребяваме от цялата палитра на пълномощия, които имаме. Ще съберем цялата документи, която е разпръсната в разнообразни държавни институции. “

„ Нашата цел е да забележим за какво се е стигнало до това състояние, за какво там е една черна дупка “, добави Янков.

Според Калоян Янков от 16 разнообразни по величина постройки в региона единствено за 4 има „ някакво начало на правда “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР