“Поставяме началото на изграждане на дясна политическа алтернатива за явяване

...
“Поставяме началото на изграждане на дясна политическа алтернатива за явяване
Коментари Харесай

Официално: “Синя София” издига проф. Вили Лилков за кмет на София

“Поставяме началото на създаване на дясна политическа опция за явяване на локалните избори в София. Влизаме в диалози с десни политически партии, с жители, за основаване на обединението “Синя София ” с която ще се записваме на идните избори ”. Това съобщи проф. Вили Лилков, претендент за кмет на София, представен от БГНЕС.

Лилков изясни, че към момента текат диалози с някои организации, само че към този момент има поддръжка от някои от тях.

“Ще представим кандидатури за София и обитаемоте места към София. В началото на септември ще представим и нашата стратегия за ръководство на София ”, разясни претендентът за кмет.

Проф. Вили Лилков съобщи, че ще се борят за това София да е град, който подсигурява сигурност и високо качество на живот на своите жители, освободен от олигархични структури, отворен към нововъведения и вложения.

Петър Москов, ръководител на партия КОД, също ще взе участие в коалиция.

“Целите на “Синя София ” са Вили Лилков да бъде идващият кмет на София, партията да има мощна политическа група в общинския съвет, да издигнем мощни кандидатури за районно кметове ”, сподели Петър Москов, след което дефинира кандидатурата на Васил Терзиев на Политическа партия като " арогантна проява ".

“Тези хора ни оповестяват, че бъдещето се реализира посредством хора, които са от предишното, от Държавна сигурност ”, сподели още Москов.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР