Поставяме благоденствието на хората на първо място, а не моята

...
Поставяме благоденствието на хората на първо място, а не моята
Коментари Харесай

Защо Бойко Борисов би водил разговори с хората, които го арестуваха?

Поставяме благоденствието на хората преди всичко, а не моята персонална вендета.

Поетът е споделил „ Какво тук значи някаква си персона? “… Особено когато става въпрос за живота и здравето на 7 милиона български жители.  

Така Бойко Борисов отговори дали би управлявал с „ Продължаваме промяната “ откакто по заповед на Кирил Петков, Бойко Рашков и Асен Василев беше осъществен неговия противозаконен и необразован арест (според заключенията на съда) през месец март тази година. Бившият министър председател удостовери, че карцерът е осъществен съзнателно освен пред двете му дребни внучета, само че и пред бременната му щерка Венета.

„ Арестът ми е брутална тематика – връща ни в най-мракобесните времена в българската история. Но Бойко Рашков не знае друго “, съобщи Борисов и добави, че ориста му е начертана от Господ.

„ Благодаря на Бога, че не се случи най-лошото до момента в който детето ми беше бременно. Имам прелестна внучка. Ако се беше случило нещо с Венета, нямаше да имам прошка към никого – бях се заклел в това. Но Господ ми даде опция да простя и на най-големите си врагове с раждането на моята внучка Виктория “, изясни още Бойко Борисов.



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР