Постът на социалния министър е един от най-ветровитите. Явно проблемите

...
Постът на социалния министър е един от най-ветровитите. Явно проблемите
Коментари Харесай

Иван Нейков за оставката на Бисер Петков: Той беше свой сред чужди

Постът на обществения министър е един от най-ветровитите. Явно проблемите са се натрупали, с цел да се стигне до промяната на Бисер Петков. Това сподели шефът на Балканския институт по труда и обществената политика и някогашен обществен министър Иван Нейков в ефира на БТВ, написа Novini.bg.

``
реклама

„ Вероятно до промяната му се стига след комплекс от аргументи. Има доста насъбрани проблеми в обществената политика, които министърът се опита да реши, които министърът се опита да реши, само че не съумя. Затова беше нужно да има голяма поддръжка от държавното управление “, съобщи ръководителят на синдиката на обществените служащи към КТ " Подкрепа " Кремена Атанасова.

„ Бисер Петков беше собствен измежду непознати “, добави Нейков.

„ Големите проблеми се вземат решение с доста пари и навременни ограничения. Министър Петков не срещна поддръжка от останалите министри “, изясни Атанасова.

„ Социалните служби са Пепеляшката на министерството. Там би трябвало да не се стопира стартиралият развой по увеличение на възнагражденията на обществените служащи “, стана ясно от думите на Нейков. " Според мен причина за оставката са опитите да се прави промяна и стопирането ѝ. Вече има доста насъбрани мълчания в обществената сфера ", позволи той.

„ В обществената сфера е добре да си супер специалист, само че университетският модел не е доста добър. Това е голямо натоварване на индивида, който е там. Считам, че с голямо облекчение Бисер Петков ще си тръгне от поста “, предвижда Нейков.

„ Деница Сачева е позната в обществената сфера. Дано си дава сметка в какъв парещ стол сяда “, сподели още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 11 секунди) Рейтинг: 566 | Одобрение: -3269 Щом господин Борисов е решил по този начин, значи е вярно! A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорум


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР