Постъпила е декларация от депутата от Продължаваме промяната - Демократична

...
Постъпила е декларация от депутата от Продължаваме промяната - Демократична
Коментари Харесай

Радостин Василев се отказа от депутатския си имунитет

Постъпила е декларация от депутата от " Продължаваме промяната - Демократична " Радостин Василев, с която дава единодушието си против него да продължи наказателно произвеждане.

Това заяви при започване на пленарното съвещание ръководителят на Народното събрание Росен Желязков и уточни, че точка втора от дневния ред отпада.

Току-що подадох в деловодството на Народното събрание декларация за отвод от имунитета си като депутат, съобщи и Радостин Василев от трибуната на Народното събрание. Затова депутатите няма да преглеждат през днешния ден плана на решение за основаване на Временна комисия по настояването на основния прокурор за предоставяне на позволение за продължение на наказателното произвеждане против Василев.

Парламентът ще изслуша през днешния ден служебния министър на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов за наличието на включените в 11-ия пакет наказания по отношение на Русия, препоръчани от ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, и обстоен разбор по браншове на всички наложени наказания до този миг, съгласно програмата на Народното събрание.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР