Пост във Facebook, написан от COVID отделение, провокира много коментари

...
Пост във Facebook, написан от COVID отделение, провокира много коментари
Коментари Харесай

Майка на бебе с COVID-19 с апел: Ваксинирайте се

Пост във Фейсбук, написан от Коронавирус поделение, предизвика доста мнения в мрежата. Авторът е майка на дете на година и три месеца с COVID-19, което е в инфекциозна болница в Пловдив.



Ива Чичанова написа: " Дойде и моят конфликт с COVID-19! Докопа най-беззащитното вкъщи - бебенцето! Нека всички, които лъжат, че децата го карат леко, да дойдат в инфекциозна болница да видят какъв брой им е леко.....и обстоятелства - с имунизациите, които имам, карам COVID-19 с лека хрема и нищо друго. ….Почвам доста, но доста да се нервирам от нелепостите, които дрънкат за имунизациите, без да си имат концепция защо става въпрос и да се вършат на лекари и учени. …Къде е в този момент Мангъров да ми лекува детето? Блещи нелепости по малките екрани, за политическа полза, а негови сътрудници изнемогват да избавят животи”.

В ефира на „ Здравей, България” Ива Чичанова описа, че тя и брачният партньор й са имунизирани и с бустерна доза. По-големият наследник в фамилията също е ваксиниран. Малката Мария развила признаци на болестта на четвъртия ден и се наложило да бъде призната в болница.

" Очакваме резултатите от проучванията и се надяваме по-късно да ни пуснат за домашно лекуване ", показва Ива. По думите й тя, брачният партньор й и синът й са положителни за COVID-19, само че нямат признаци и се усещат добре.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР