Пост в социалните мрежи издаде огромна загуба в семейството на

...
Пост в социалните мрежи издаде огромна загуба в семейството на
Коментари Харесай

Неприятно: Какво сполетя Наум Шопов?

Пост в обществените мрежи издаде голяма загуба в фамилията на Наум Шопов. Той качи пост в Инстаграм, с който описа какво се е случило. Неговите фенове незабавно показаха съболезнования.

Кучето на артиста, за което се грижи от дълги години, е умряло.

" Все едно беше през вчерашния ден, когато попа го извади отдолу под расото на бензиностанцията. Не се майтапя, безумна история, която в никакъв случай няма да забравим. Иска ми се да можехме да поиграем един финален път. Тичай, в този момент няма какво да те спре ", написа Шопов в обществената мрежа.

Тъжната новина разстрои почитателите на артиста и му изричат откровени съболезнования. Стотици мнения се появиха под поста.

И тази година ще гледаме Наум Шопов като водещ на „ Ергенът “. Снимките към този момент започнаха на остров Родос. Той съумя да вкара и жена си Тея в шоуто. Двамата ще вършат ново цифрово наличие, включващо забавни диалози с участничките за техните страсти, страхове и сантиментални трепети. Те ще разкриват секрети от имението и ще показват най-вълнуващото от събитията през сезона от първо лице.

25 дами ще се борят за сърцето на предприемача Александър Младенов, а Теа и Наум ще ги показват детайлно на феновете, които нямат самообладание шоуто да стартира.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Наум Шопов Ергенът Александър Младенов домашен любимец
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР