Посрещнах президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган в двореца „Евксиноград“.

...
Посрещнах президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган в двореца „Евксиноград“.
Коментари Харесай

Борисов посрещна Ердоган в двореца Евксиноград

Посрещнах президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган в двореца „ Евксиноград “. Това написа министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила в профила си в обществената мрежа „ Facebook “.


В резиденцията ще се организира лидерска среща сред Европейския съюз и Турция. В морската столица домакинът - министър председателят Бойко Борисов посреща ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила, ръководителя на Европейския съвет Доналд Туск и президента на Турция Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари... към профила. Очаква се диалозите да стартират към 19.00 часа.

В града ограниченията за сигурност са извънредно засилени. Основната задача на срещата във Варна е възобновяване на разговора и доверието сред водачите на Европейски Съюз и Турция. Очаква се фокусът на срещата да е съглашението с Турция за бежанците.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР