Посрещаме Деня на труда в поредната криза с много неизвестни

...
Посрещаме Деня на труда в поредната криза с много неизвестни
Коментари Харесай

Йотова: Нуждаем се от отговорни и разумни управленци, които не мислят само за разпределяне на власт и постове

„ Посрещаме Деня на труда в следващата рецесия с доста незнайни за всички – войната в Украйна. Имаме потребност от виновни и рационални управленци, които да ни изведат от рецесиите. Управленци, за които грижата за хората е действителност, която надвишава желанията за разпределение на власт и постове. “ Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова в Първомай, където беше посетител на празника на града.

„ Отричан, забраняван, забравян, през днешния ден 1 май е по-актуален от всеки път. Първомай е единствен град в света, наименуван на деня, в който хората издигат глас за правдивост, взаимност и мир. През 2023 година – толкоз години след извоюваните трудови права, още веднъж имаме потребност от взаимност, от битка за заслужен труд и почтени приходи. При всяка крива най-пострадали са елементарните хора. Искаме всички дружно, цялото общество да вземаме решенията за утрешния ден, а не политиците да одобряват хората като безмълвна аудитория “, акцентира Йотова в приветствието си към жителите и гостите на Първомай. Тя прикани народните представители към повече отговорност при приемането на държавния бюджет. „ Всички имаме потребност от предвидимост, от сигурност на приходите “, съобщи вицепрезидентът.

Илияна Йотова благодари на кмета Николай Митков и цялото общинско управление на Първомай, че съумяват да се оправят в сложните години и развиват общината.

Вицепрезидентът сложи началото на 50-ото издание на Майските културни дни. „ Благодаря ви, че пазите жива традицията, тъй като знаете, че без нематериалност и просвета няма вероятност и разцвет “, обърна се Йотова към жителите на Първомай./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР