Посрещачът на Нефтохимик Георги Петров коментира победата с 3:1 гейма

...
Посрещачът на Нефтохимик Георги Петров коментира победата с 3:1 гейма
Коментари Харесай

Георги Петров: Победата е сладка, но ни предстои дълъг път

Посрещачът на Нефтохимик Георги Петров разяснява успеха с 3:1 гейма над Хебър, която тимът му записа в 8-ия кръг от волейболната Суперлига.

"Днес успяхме да бием прекрасен сервис, бяхме си в своята зала. Знаехме, че Жоро Валентинов е сериозен разпределител. Отборната ни игра вървеше, всеки знаеше какво ще ни коства успеха и всеки направи най-хубавото. "

"Досега в мачовете се забелязваше наклонност за неточности към сервиса. Тези, които влизаха, не бяха толкоз мощни и не затруднявахме. Днес взехме решение да сме по-агресивни. Нормално е да бъркаш повече, само че сервисите, които влязоха, бяха тежки и мощни и това ни оказа помощ ", сподели Петров.

"След следващия първи гейм, който не спечелихме, се събрахме и си казахме, че би трябвало да покажем нашето същинско лице. Казахме си, че би трябвало да спечелим безусловно всичко. Така че взехме решение да си оставим сърцата, даже с риск да бъркаме повече. "

"Голямо наслаждение е да получиш такава премия в подобен мач. Ние знаем какъв брой сме блъскали и какъв брой нерви сме похабили. Тази премия нямаше да пристигна, в случай че не бяха всички момчета на игрището. Така че благодаря на треньора. Радвам се, че съм заслужил тази премия ", показа Петров.

"Всеки един от състезателите е готин темперамент и нямаме разлики във вижданията. Имаме доверие в треньора, което дава успокоение да взимаме всевъзможни решения. Знаем, че в случай че желаеме да печелим, всеки би трябвало да даде, каквото може, с цел да стигнем до крайния резултат. Ние сме ядро от 14 души, всеки е значим и всеки има своето място тук. "

"Победата против Хебър е доста сладка, само че това не значи нищо. Имаме още няколко доста тежки мача в този момент, тъй че ни следва много дълъг път, в случай че желаеме да реализираме нещо през сезона. Тази победа ни дава убеденост и крила, само че в никакъв слечай не витаем в облаците. Просто една хубава победа, която зарадва цялата аудитория, след която гледаме към идващите мачове ", приключи Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР