Посред сутрешния час пик на една от най-известните задръствания в

...
Посред сутрешния час пик на една от най-известните задръствания в
Коментари Харесай

Протестиращите в Газа затвориха магистралата в Лос Анджелис, ядосани шофьори избухнаха: „Просто наранявам работещите хора“

Посред утринния час пик на една от най-известните тапи в Лос Анджелис десетки протестиращи седяха в редица разпростряли се от единия завършек на южната автомагистрала 110 до другия.

Призовавайки за преустановяване на огъня в линията Газа, те скандираха, пееха на иврит и издигнаха 7-футова менора в средата на автомагистралата в центъра на Лос Анджелис в сряда. Зад тях тези, които бяха в авангарда на километрично запушване, се разгорещиха.

Видеоклипове от новинарски хеликоптери и обществени медии демонстрират по какъв начин ядосани водачи излизат от транспортните си средства и се сбиват с стачкуващите южно от кръстовището с автомагистрала 101. Във въздушни фрагменти от KCAL News се вижда по какъв начин мъж приковава протестиращ към капака на кола, до момента в който други крещят.

Някои от тълпата сграбчиха и блъскаха стачкуващите, хвърляйки конус и протестни знаци през улицата автомагистрала. Мотоциклетист зад протестната линия задейства неведнъж оборотите на мотора си.

Прочетете още: Стотици пропалестински д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР