Посолството ни в Любляна получи нота Министерството на външните работи

...
Посолството ни в Любляна получи нота Министерството на външните работи
Коментари Харесай

Словения даде съгласие за провеждане на изборите за Народно събрание в посолството ни в Любляна

Посолството ни в Любляна получи нота Министерството на външните работи на Република, с която се дава единодушие за провеждането на в секция в постройката на посолството ни на ул. „ Опекарска ” 35.
Със същата нота словенската страна уведоми, че не дава единодушие за гласоподаване отвън постройката на дипломатическото посланичество.
 районен съд Македония даде позволение за гласоподаване на изборите в посолството ни в Скопие и в консулството в Битоля районен съд Македония даде позволение за гласоподаване на изборите в посолството ни в Скопие и в консулството в Битоля
Министерството на външните работи на Република Северна Македония даде единодушие в пространствата на посолството на Република България в Ско...
Външното министерство на Словения обръща внимание на нуждата от спазването на постановленията на словенското държавно управление, както и на ограниченията и рекомендациите на Националния институт за публично здраве за ограничение на епидемията от Ковид-19.
Българското посолство бе осведомено и, че Министерство на вътрешните работи на Словения – Центъра за защита и отбрана към Генералната полицейска администрация, е известено за провеждането на изборите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР