Посолството ни в Любляна получи нота Министерството на външните работи

Посолството ни в Любляна получи нота Министерството на външните работи ...

Словения даде съгласие за провеждане на изборите за Народно събрание в посолството ни в Любляна

Посолството ни в Любляна получи нота Министерството на външните работи на Република , с която се дава съгласие за провеждането на в секция в сградата на посолството ни на ул. „Опекарска” 35.
Със същата нота словенската страна уведоми, че не дава съгласие за гласуване извън сградата на дипломатическото представителство.

РС Македония даде разрешение за гласуване на изборите в посолството ни в Скопие и в консулството в Битоля РС Македония даде разрешение за гласуване на изборите в посолството ни в Скопие и в консулството в Битоля
Министерството на външните работи на Република Северна Македония даде съгласие в помещенията на посолството на Република България в Ско...
Външното министерство на Словения обръща внимание на необходимостта от спазването на постановленията на словенското правителство, както и на мерките и препоръките на Националния институт за обществено здраве с цел ограничаване на епидемията от Ковид-19.
Българското посолство бе информирано и, че МВР на Словения – Центъра за охрана и защита към Генералната полицейска администрация, е уведомено за провеждането на изборите.

Източник: actualno.com