Посолството на САЩ благодари на гражданите и на прокуратурата за

...
Посолството на САЩ благодари на гражданите и на прокуратурата за
Коментари Харесай

Посолството на САЩ благодари на гражданите и на прокуратурата за отпора срещу езика на омразата

Посолството на Съединени американски щати благодари на жителите и на прокуратурата за отпора против езика на омразата, който ескалира в общественото пространство през последните дни.

Посолството помества позицията на прокуратурата, в която се споделя, че „ основният прокурор Иван Гешев и управлението на прокуратурата остро осъждат потреблението на езика на омразата изключително, когато това се случва от парламентарната естрада “.

„ Често е по-добре да пренебрегваме отвратителната и изпълнена с ненавист изразителност и да се съсредоточим върху по-благородни старания за доближаване на хората. Понякога обаче ние, като общество, би трябвало да изразим мнението си намерено. “ – означават от американското посолство.

„ Както е споделил философът Жан Жак Русо: „ Обидите са причини, употребявани от тези, които бъркат. “ Благодарим на българските жители и на прокуратурата, че опазиха главното човешко достолепие и показаха това, което е неправилно. “ – споделят още от дипломатическото посланичество на Съединени американски щати.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР