Посолството на Съединените щати в Беларус издаде днес предупреждение и

...
Посолството на Съединените щати в Беларус издаде днес предупреждение и
Коментари Харесай

САЩ призова своите граждани незабавно да напуснат Беларус

Посолството на Съединените щати в Беларус издаде през днешния ден предизвестие и прикани своите жители да изоставен страната „ неотложно “.

В изказването на посолството се отбелязва, че Литва преди този момент е затворила два от граничните си пунктове с Беларус (на 18 август) и че Полша, Латвия и Естония са показали, че могат да създадат същото.

Дипломатическата мисият посъветва жителите на Съединени американски щати да заминат през граничните пунктове с Литва и Латвия или със аероплан, отбелязва се, че „ американските жители нямат право да влизат в Полша по суша от Беларус “.

Посолството акцентира, че жителите на Съединени американски щати не би трябвало да пътуват до Русия или Украйна.

„ Не пътувайте до Беларус заради продължаващото подкрепяне от страна на беларуските управляващи на непровокираната офанзива на Русия против Украйна, скупчването на съветски военни сили в Беларус, случайното използване на локалните закони, евентуалните цивилен безредици, риска от задържане и лимитираната дарба на посолството за подкрепяне на американски жители, пребиваващи или пътуващи до Беларус “, подчертаха от американското посолство.

 
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР