Посочването на Германия като пример за обединена разузнавателна служба е

...
Посочването на Германия като пример за обединена разузнавателна служба е
Коментари Харесай

Боян Чуков: Сливането на военното и външното разузнаване е поредна крачка към закриване на държавата

Посочването на Германия като образец за обединена разследваща работа е ослепителен образец за професионална неначетеност. Всяка страна построява своите разследващи служби за доста дълъг интервал от време. Това са десетилетия, епохи

Боян Чуков, Facebook

Обединяването на военното разузнаване със настоящето външно е следващата крачка към закриването на българската страна. Специалните служби са най-чуствителната част от страната, от националната сигурност.

Посочването на Германия като образец за една обединена разследваща работа е ослепителен образец за професионална неначетеност в региона на специалите служби. Всяка страна построява своите разследващи служби за доста дълъг интервал от време. Това са десетилетия, епохи.

Всяка страна си има своя национална специфичност в построяването на своите разследващи служби. Даването на „ подобаващи " образци за нашата безконечна обстановка с непознати страни е политически нечистоплътно.

След измененията Българска комунистическа партия целеустремено разруши българските специфични служби. Последните 30-на години българското разузнаване се разрушава целеустремено от ръководещите и му се пречи да се развива кадрово.

Естествено, в общественото пространство виреят голям брой „ потребни идиоти ", които оказват неуморно подпомагане за разрухата със своите малоумни разсъждения.

Разузнавателните служби не могат да бъдат поле за вътрешнопартийни боричкания. Професионалистите в България се броят на пръсти и не би трябвало да се партизират.

Разузнавателните обекти на военното и външното разузнаване не са едни и същи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР