Посочиха кой има интерес от нови избори.Има ерозия в доверието

...
Посочиха кой има интерес от нови избори.Има ерозия в доверието
Коментари Харесай

Посочиха кой има интерес да падне правителството точно сега

Посочиха кой има интерес от нови избори.

" Има ерозия в доверието към " Продължаваме Промяната ", а ГЕРБ стоят на една и съща позиция. Хората усещат съмнение, че властта може да овладее обстановката, това се вижда и в опашките за олио. " Възраждане " покачва електоралния си капацитет - единствено те могат да са удовлетворени от нови избори, както и плана на Янев. Има Такъв Народ и Демократична България задържат равнищата си ". Това съобщи социологът Евелина Славкова от " Тренд " за " Твоят ден ".

По думите ѝ президентът Радев се дистанцира от " Продължаваме Промяната ". " Всички партии би трябвало да са нащрек от новия план на Янев. Формациите в Народно събрание заеха твърда проатлантическа позиция за войната в Украйна, Янев се нарежда консервативно, не е нито проруски, нито пронатовски. 77% от обществото счита, че НАТО не би трябвало да влиза в Украйна, тъй като си дава сметка, че тогава и ние би трябвало да влезем. Това не се дължи на русофилия, а просто прагматичният принцип да се снишим, с цел да не се вкараме във филм, в който не можем да играем ", уточни Славкова. Тя предвижда, че това държавно управление няма да изкара 4 години.

От своя страна политологът Христо Панчугов счита, че " Продължаваме Промяната " не е политическа партия. " Липсва концепцията за институционализация и явен дневен ред на държавното управление, всеки действа независимо. Сглобката в обединението отсъства. Има капацитет за пренареждане на българската политическа система и връщане на доверието в ръководещите, само че никой не се възползва от него. В момента има безпринципност на партиите ", разяснява той. И добавя, че отсъства позиция за войната в Украйна, по тази причина " Възраждане " " паразитира " в публичното пространство.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР