Последвайте Гласове в .Ударът по колона от цивилни автомобили на

...
Последвайте Гласове в .Ударът по колона от цивилни автомобили на
Коментари Харесай

30 са жертвите на удара по колона от цивилни край Запорожие, сред тях и деца

Последвайте ”Гласове " в.
Ударът по колона от цивилни коли на границата сред следените от Украйна и Русия зони в Запорожка област е довел до гибелта на минимум 30 убити и 88 ранени, според доклад на украинската полиция, заяви Франс прес.

Ударът беше нанесен покрай град Запорожие, близо до контролно-пропусквателен пункт сред следените от двете страни елементи от района. Москва и Киев се упрекнаха взаимно за нападението, като и двете страни публикуваха в обществените медии фотоси на транспортни средства с взривени прозорци и безжизнени тела, оповестява Българска телеграфна агенция.
Колона от коли, в които цивилни желаеха да се придвижат до освободената част на Запорожка област, в 7 часа московско време в петък беше обстрелвана от украинските сили за сигурност в покрайнините на Запорожие, заяви ръководителят на придвижването " Ние сме дружно с Русия " Владимир Рогов, представен от ТАСС. „ Броят на починалите вследствие на удара (...) върху колона в Запорожие се усили до 30, 88 души бяха ранени. Сред починалите са две деца: 11-годишно момиче и 14-годишен момче “, написа той в канала си в Telegram. Пострадало е и тригодишно момиченце.
 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР