Последващо задълбочаване на двустранното сътрудничество по линия на борбата с

...
Последващо задълбочаване на двустранното сътрудничество по линия на борбата с
Коментари Харесай

Радев обсъди с британския премиер нелегалната миграция

Последващо задълбочаване на двустранното съдействие по линия на битката с незаконната миграция и съпътстващата проведена престъпност разискаха на среща през днешния ден президентът на България и министър-председателят на Обединеното кралство Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир,.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 1116
Разговорът се организира в границите на срещата на върха на Европейската политическа общественост, която събира през днешния ден в Молдова водачи от цяла Европа. Двамата излязоха със взаимно изказване след диалога.

Президентът и министър председателят Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир, потвърдиха, че България и Англия ще продължат да работят за усилване на построеното към този момент тясно съдействие за попречване на проведената престъпна активност, обвързвана с незаконната миграция, както и във връзка с незаконните мрежи и профилираното съоръжение, употребявано за облекчение на противозаконния трафик.

Двамата водачи потвърдиха нуждата от взаимност, многонационални решения, както и да работят дружно за отбрана на европейските граници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР