Последното предложение за на администрацията на президента Доналд Тръмп е

...
Последното предложение за на администрацията на президента Доналд Тръмп е
Коментари Харесай

Пелоси: Пакетът стимули на Тръмп е неадекватен

Последното предложение за на администрацията на президента Доналд Тръмп е извънредно несъответстващо. Това съобщи ръководителят на Камарата на представителите (долната камара на американския Конгрес) Нанси Пелоси.

Тя направи изказването в писмо до сътрудниците си от Демократическата партия в неделя, като допусна, че Конгресът и Белият дом не са по-близо до договорка за пакет за облекчение на ковид.

През уикенда Белият дом предложи мярка за стимулиране на стойност 1,8 трилиона $, което ядоса както републиканците в Сената, които считат, че тази сума е прекомерно огромна, по този начин и демократите от Камарата на Народното събрание, които одобриха предложение за 2,2 трилиона $ предишния месец.
 Съединени американски щати към момента могат да одобряват пакета тласъци за стопанската система
Съединени американски щати към момента могат да одобряват пакета тласъци за стопанската система

Въпреки несъгласието сред демократи и републиканци

Предложението на Белия дом включва 400 $ за седмична застраховка за безработица, по 1 200 щатски $ за възрастните хора в Съединени американски щати и 1 000 $ за всяко дете, оповестява The Washington Post.

Демократите упорстваха з а увеличение на Щатски долар 600 на седмичните компенсации за безработица и 1 200 $ за деца, както и доста повече финансиране за държавните и локалните държавни управления.

Републиканците в Сената също не са впечатлени, заяви CNN.

Белият дом по-рано изрази вяра, че макар разногласият, пакетът има късмет. Тръмп спря договарянията до изборите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР