Последното предаване на убитата телевизионна водеща Виктория Маринова е било

...
Последното предаване на убитата телевизионна водеща Виктория Маринова е било
Коментари Харесай

Последното предаване на убитата тв водеща било за Джи Пи Гейт

Последното предаване на убитата телевизионна водеща Виктория Маринова е било по тематиката " Джи Пи Гейт ", съобщи  www.dunavmost.com.
 Телевизионна водеща е грубо убита в Русе
В нейна памет на следващия ден се провежда бдение на пл. " Света Неделя ". То е с начален час 18:30.

Тялото на 30-годишната майка на 7-годишно момиченце бе намерено в събота в мъчнопроходим регион в Русе - в шубраци, покрай р. Дунав. Младата жена - административен шеф на русенската тв TVN и водеща на предаването " Подиум ", а от края на септември - и на програмата " Детектор ", е станала жертва на обезчестяване и тежък побой. Била е обезобразена и задушена.

Криминалисти споделят, че не помнят в Русе да е осъществявано толкоз брутално закононарушение.

" Джи Пи Гейт " стартира от следствие на уеб страницата " Биволъ " за измами и корупция при асимилиране на европейски средства. След публикуването на следствието за корупция бяха арестувани журналистът Димитър Стоянов и румънският му сътрудник Атила Биро. Двамата бяха задържани, откакто " Биволъ " подаде сигнал до Министерство на вътрешните работи, че от офисите на строителната компания „ Джи Пи Груп “ стартира изнасяне на документи, които са изгаряни в региона на Радомир, а двамата публицисти са били на мястото, с цел да снимат изгарянето. От " Джи Пи Груп " отхвърлят да са забъркани в противозаконна дейност и да са горили документи.

Разследването на " Биволъ " вижте тук .
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР