Последното поколение на световния пазарен лидер в своя сегмент е

...
Последното поколение на световния пазарен лидер в своя сегмент е
Коментари Харесай

Новият GLC е най-динамичният модел в успешното SUV семейство на Mercedes-Benz

Последното потомство на международния пазарен водач в своя сегмент е 100% електрифицирано
Новият GLC въплъщава съвременен, състезателен разкош във всеки подробност. Това е най-динамичният модел в сполучливото SUV семейство на Mercedes-Benz. Проектиран е единствено с хибридно задвижване и задава стандартите за успеваемост в своя пазарен сегмент.

Гамата мотори на новия GLC включва 4-цилиндрови бензинови и дизелови елементи, комбинирани с електрически мотор. Четири от тях са леки хибриди с 48-волтова технология и интегриран стартер-генератор от второ потомство. Три други разновидности на мотора са плъг-ин хибриди със систематична мощ до 280 кВт (381 к.с.) и систематичен въртящ миг до 750 Нм. Всички плъг-ин хибриди имат електрически пробег от повече от 100 километра по WLTP, което прави GLC перфектeн за всекидневно шофиране на електричество.

Независимо дали е на пътя или офроуд, GLC впечатлява със своя комфорт и пъргавост. Завиващата задна ос с ъгъл на завиване до 4,5 градуса го прави още по-маневрен и безвреден. Когато е отвън формалните пътища, GLC печели фенове с многочислените си функционалности. Такива са общоприетото задвижване на всички колела, опция за чисто електрическо шофиране в плъг-ин моделите, офроуд визуализация, както и опцията за „ транспарантен похлупак “. Тя демонстрира на централния екран пътя под предната част на автомобила, тъй че лидерът да може да избегне трудности като огромни камъни или дълбоки дупки.

Размерите на новия GLC акцентират още по-динамичния и мощен външен тип на SUV-то. С дължина от 4716 мм, той е с 60 мм по-дълъг и с 4 мм по-нисък от своя предходник. Обемът на багажника печели от по-големия заден надвес и към този момент е 620 литра, което е със 70 литра повече спрямо предходния модел.

Значително усъвършенствана е и аеродинамиката на автомобила. Минималният коефициент на противодействие на новия GLC е 0,29 и е с две стотни по-добър от този на предшественика - 0,31.
Ключовите съставни елементи на динамично проектираното шаси на новия GLC са новото четириточково предно окачване и самостоятелното многоточково задно окачване, които обезпечават комфорт при возене, по-малко звук в купето, пъргаво ръководство и наслаждение от шофирането.
Най-новото потомство на мултимедийната MBUX система с два огромни екрана и навигация на цялостен екран прави интериора още по-дигитален и образован.

Новият GLC се предлага с последното потомство на пакета за помощ при шофиране, който съдържа спомагателни и усъвършенствани функционалности, като деен помощник за отдалеченост DISTRONIC, деен, помощник за пътните знаци, новият паркинг пакет с 360-градусова камера, помощник при маневриране с каравана и други. Революционната технология за фаровете DIGITAL LIGHT, която е опционална, е с добавени нови функционалности като визуализиране на спомагателни маркировки и предупредителни знаци върху пътя.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР