Последното ново попълнение на Левски е африканецът Хали Тиам. Той

...
Последното ново попълнение на Левски е африканецът Хали Тиам. Той
Коментари Харесай

Тиам: Дойдох тук да остана, уверен съм, че печелим Купата

Последното ново попълнение на Левски е африканецът Хали Тиам. Той бързо се утвърди в халфовата линия на тима, макар че пристигна на "Герена " единствено няколко дни преди началото на пролетния дял.

"Чувствам се доста добре в Левски, градът ми харесва, тук е прелестно. Мачовете са доста здрави и са сложни за печелене. Затова съм доста удовлетворен, че в последния кръг успяхме да се преборим с Черно море ", съобщи Тиам пред DIEMA SPORT и проучва идния мач с Етър.

Левски ще затвърждава положителните усещания от Морето против Етър

"Запознаваме се детайлно с всеки противник. Знаем, че с Етър няма да е елементарно, само че ще се подготвим доста добре за този конкурент, с цел да можем да вземем трите точки ", показа халфът и разяснява какви са условията към него.

"Всяка една страна има своите специфики, само че те са в детайлите. Футболът си е футбол на всички места - теренът е правоъгълен, топката е кръгла. Делио Роси изисква от мен да играя мощно, да влизам крепко в единоборствата, да съм квалифициран тактически. Треньорът изисква от нас да печелим безусловно всеки един мач ", добави Тиам и благодари на почитателите.

"Нашите мачове основават невероятна атмосфера във всеки един мач, даже освен вкъщи. Така беше и във Варна, когато останахме с 10 души, само че с помощта на почитателите се чувствахме все едно сме с 11 ", показа още халфът и приказва на какво бъдеще в София се надява.

"Затова съм в Левски, с цел да остана дълго време. Все още не съм разгледал детайлно София, само че градът ми припомня за Будапеща, където към този момент съм играл. Най-добрият ми другар е тимът. Всички се отнасят ужасно с мен. Чувствам се по този начин, като че ли не съм от един месец тук, а съм играл от доста дълго време ", добави Тиам и изрази убеденост в спечелването на Купата на България.

"Убеден съм 100%, че можем да спечелим освен полуфиналите, само че и финала за Купата. Този тим би трябвало да завоюва трофей. А и шампионата още не е свършило, ще се борим до дъно и там. Само Левски! ", приключи последното ново попълнение на Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР