Последното нещо, което бихме си представили върху краката на турист,

...
Последното нещо, което бихме си представили върху краката на турист,
Коментари Харесай

Лукс да има! Светлана Гущерова пак на почивка, разходи обувки за 2 бона

Последното нещо, което бихме си показали върху краката на екскурзиант, са високи токчета. Така де, всеки, който е обикалял красивите улици и музеи на който и да е европейски град, знае, че това няма по какъв начин да бъде добър избор. Но очевидно за фотографията в Instagram и няколкото хиляди лайкове си коства:

Виж още: И Фики се поддаде! Направи си нов нос и нови вежди, мъчно ще го познаете

На фотото несъмнено е Светлана Гущерова, за която Виена се трансформира в обичана дестинация. Моделката по традиция е тагнала всичко по себе си - облеклата, аксесоарите и обувките. Последните обаче впечатляват с цена и име.

Става въпрос за много типичен Louboutin, чиято пазарна цена доближава до 2000 лв.! Припомняме ви, че Кари Брадшоу в " Сексът и градът " единствено си мечтаеше за такива обувки. Е, Светлето ги има!

Както казахме, австрийската столица е един от топ изборите на Гущерова за европейски почивки. Там тя е брачният партньор ѝ бяха и преди нова година. 

Виж още: Нова година, нова специалност! Паулина от " Игри на волята " стана стюардеса

А другояче луксът е нещо, което несъмнено влече плеймейтката. Наскоро тя се похвали с ново и скъпо возило. Става въпрос за бял Maybach, от който за жалост не видяхме доста. Няма потребност да припомняме и метода, по който наподобява дома на семейство Гущерови. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР