Последното място в рубриката ни за заведения – Корсо, го

...
Последното място в рубриката ни за заведения – Корсо, го
Коментари Харесай

ДА! Crystal bar с дъжд, но от грейпфрут върху джин-тоника и чудна гледка от градината - slava.bg

Последното място в рубриката ни за заведения – Корсо, го отличихме поради неговата панорама от високо към жълтите павета, съветската църква и Военния клуб.

Към същите паметни за Съфия неща, само че още по-красива – откъм чудна градина е панорамата на Crystal bar. Понеже има заслон, можете да седнете и по време на дъжд и да зяпате напред. Понеже въпреки всичко се води лято, с изключение на кафе или чай, за какво не си вземете и някой обичаен коктейл. От предишното лято от старата школа сместта, наричана джин-тоник е още веднъж на мода. А около короната и хинина, който би трябвало да има в мехурчетата на тоника, коктейлът става напълно настоящ.

В Crystal bar бяхме впечатлени, с изключение на от доста огромната чаша, и от приготвянето на микса под дъждец от грейпфрут, с който барманът и „ дезинфекцира” краищата на съда. Освен, че топна и парче лимон, и парче лайм в обичания коктейл.

В това британско време надали има нещо по-хубаво от съзерцаването на зелена ливада и исторически сгради в приятна компания на чаша пиво, което става и за слънце, и за дъжд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР