Последното лятно попълнение на ЦСКА-София Томи Юрич остана извън групата

...
Последното лятно попълнение на ЦСКА-София Томи Юрич остана извън групата
Коментари Харесай

ЦСКА-София без Юрич в Пловдив

Последното лятно попълнение на ЦСКА-София Томи Юрич остана отвън групата за гостуването на Локо (Пловдив). Според информация на " Тема спорт " той има травма в прасеца. Никой обаче не може да конкретизира тъкмо какъв е казусът на австралиеца. Нападателят има болки в крайници, като усеща мускула си доста корав. Вече повече от седмица Юрич не може да тренира пълноценно поради контузията, а на този стадий няма прогноза по кое време ще се възвърне, физически той е в много по-добро положение, в сравнение с когато подписа.

Юрич се готвеше по самостоятелна стратегия, а в ЦСКА-София са удовлетворени от напредъка му в кондиционно отношение. Той се появи като запаса против Витоша, като това бе и дебютът му. За 15-ина минута австралиецът имаше 2-3 положения, в които сътвори напрежение пред противниковата врата. Заради контузията Юрич не игра в контролата с Пирин (Благоевград) предходната седмица.

В лазарета дълготрайно са Бикел и Енрике. Халфът беше опериран от контузия в рамото във Валенсия и ще се възвръща в София. Прогнозата е да се завърне на терена към края на ноември, с вярата да е на линия за мача с Лудогорец, който най-вероятно ще бъде плануван за 1 или 2 декември. Енрике пък сега е в Бразилия и надали ще може да играе до края на годината efbet Лига 13 кръг, неделя 20 октомври  Локомотив (Пловдив) 17:45предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР