Последно заседание на служебния кабинет Донев 1. Премиерът Гълъб Донев

...
Последно заседание на служебния кабинет Донев 1. Премиерът Гълъб Донев
Коментари Харесай

Служебният кабинет заседава за последно


Последно съвещание на служебния кабинет " Донев 1 ". Премиерът Гълъб Донев благодари на сътрудниците си, че са посочили " темперамент и здрави нерви ".

Гълъб Донев си потегля от първия мандат, само че към този момент Румен Радев за втори, като длъжностен министър председател. Обърна се и към сътрудниците си.

„ Въпреки сериозните нападки, провокациите и проблемите, показахте здрави нерви и темперамент в борбите, които водихме, с цел да върнем страната на хората. Държавата принадлежи на хората, а най-добре ръководи този, който е подготвен да се раздели с властта във всеки един момент. Държавата не е за частно прилагане, а страната е на хората “, сподели Гълъб Донев.

Все още никой от в този момент настоящите служебни министри не признава дали е получил оферта да остане в идващото държавно управление.

„ Имам и друга работа, имам и незавършена, то не е въпрос на предпочитание, то е и въпрос на благоприятни условия и на този, който ще бъде поканен от президента “, съобщи Явор Гечев, длъжностен министър на земеделието.

Служебният еко министър към този момент е разговарял с президента.

„ Ние би трябвало да дадем доклад и за свършената работа, въпреки всичко президентът е индивидът, който ни е избрал и ние би трябвало да отчетем какво сме създали “, означи Росица Карамфилова, длъжностен министър на околната среда и водите.

Външният министър отхвърли да каже дали е получил предложение преди указа на президента.

„ Ако президентът реши, най-вероятно бих бил подготвен, отново би трябвало да се структурират задания, цели “, разяснява Николай Милков, длъжностен министър на външните работи.

От думите му стана ясно, че от българска страна за честването на Гоце Делчев в събота в Северна Македония ще бъде вицепремиерът Иван Демерджиев, което е мълчешком удостоверение, че той ще има място в кабинета.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР