Последно време певицата Емануела се е позакръглила Певицата с изумрудени очи

...
Последно време певицата Емануела се е позакръглила
Певицата с изумрудени очи
Коментари Харесай

Емануела отпра корем

Последно време певицата Емануела се е позакръглила
Певицата с изумрудени очи Емануела никака не се тормози от външния си тип и насъбраните килограми, тъй като непрекъснато върви с впити по тялото й тоалети – написа в. „ Уикенд “. На едно от последните си участия брюнетката се издокара в черна рокля, която очерта и извади на показ всичките й телесни дефекти. Певицата е заформила коремче, само че все пак си разрешава да се облича в миниоблекло – разяснява изданието.

През лятото се бяха появили фрагменти по какъв начин Емануела се е наляла доста, само че тя дефинира фотосите като подправени и че съзнателно желаят да я злепоставят, като я изкарат надали не дебела. Уви, чалга дивата в действителност се е ошишкала малко, колкото и гневно да отхвърля това. Изпълнителката очевидно е зарязала всевъзможни диети и успражнения и това незабавно си пролича по фигурата й. Феновете й се майтапят, че в случай че не беше без мъж, Емануела сигурно щеше да стане жертва на клюки, че е в очакване на бебе.

Подобна клевета за Емануела напълно не се популяризира за първи път.

Още преди 3 години стана ясно, че Емануела страда от хормонални проблеми.  В Къщата на Биг Брадър 37-годишната певица проплака пред съквартиранти, че поради хормоналната драма безотговорно смъква и качва килограми.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР