Последният треньор, извел ЦСКА до златен дубъл през 1997 година,

...
Последният треньор, извел ЦСКА до златен дубъл през 1997 година,
Коментари Харесай

Гочето: Саша Илич вдигна летвата

Последният треньор, извел ЦСКА до златен дубъл през 1997 година, и с най-дълъг престой на " Армията " в последните 30 години - Георги Василев-Гочето, разяснява пред първия сезон на Саша Илич отпред на отбора.

" Илич имаше огромно преимущество, че с кариерата си на футболист, която не всеки реализира, с името си, с престижа си, съумя да завоюва футболистите на своя страна.

В ЦСКА виждаме страховит колектив, какъвто като че ли липсваше в последните години. И това беше едно от главните оръжия на отбора през сезона, което им оказа помощ и да са в битката за шампионската купа до самия край.

От играчи със противоречиви качества и в неприятно психическо положение след тежкия сезон преди година съумя да сглоби тим. Илич правеше корекции след всеки неуверен резултат и не разреши " алените " нито един път да изпаднат в неприятна серия.

Непостоянството в състава го караше да ротира доста постоянно, като в множеството случаи се оправи сполучливо с тази задача. Трябва да работиш върху управлението на нервите си, тъй като някои реакции му донесоха санкции, а и не въздействат добре на футболистите на терена.

Но цялостните усещания от работата на Илич са доста положителни и в този момент ще забележим дали ще успее да надгради. Той самичък подвигна упованията към себе си и ще би трябвало да ги покрие ", съобщи пред " Тема спорт ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР