Последният работен ден от седмицата отново ще е ветровит. През

...
Последният работен ден от седмицата отново ще е ветровит. През
Коментари Харесай

Последният работен ден от седмицата отново ще е ветровит

Последният работен ден от седмицата още веднъж ще е прохладен. През идващите часове в ниското ще има условия за мъгли и ниска облачност.

По северните скатове на планините в действие остава Жълтия код за мощен, на моменти и плевел стремителен вятър фьон - предизвестието в северозападната половина на България е най-много за северните скатове на Стара планина и на Витоша. За югоизточна България и по морето също има Жълт код за прохладно време.

Максималните температури ще са сред 25 и 30 градуса

Въпреки всичко в петък въпреки всичко ще има доста слънчеви часове, само че и нараствания на облачността. За благополучие не се чакат превалявания. Само в северозападните региони на страната ще има валежи, само че те ще са едвам в края не деня.

Ще се затопли. Максималните стойности ще бъдат 23-28 градуса.

„ Сега му е времето да се излиза на открито, можеш да хванеш и загар в градски условия “, сподели климатологът професор Рачев

И през идващите дни ще остане прохладно и с извънредно високи температури. Ще има и нараствания на облачността, само че съвсем без превалявания. В неделя обаче вятърът ще отслабне и мъглите ще стартират да припомнят за себе си.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР