Последният път, в който планетите бяха подредени по сходен начин,

...
Последният път, в който планетите бяха подредени по сходен начин,
Коментари Харесай

Астролози: В Четвъртък Ще Падне Джакпотът От Тотото! Ето Кои Зодии Имат Шанс!

Последният път, в който планетите бяха подредени по подобен метод, падна един от най-големите джакпоти в 61-годишната история на тотото. Той беше в размер от над 7 000 000 лв.. Това се случи през септември. Късметлията, който ще харчи милионите, е пуснал числата си в Бургас, в събота. Този път астролозите поучават ловците на джакпоти да пускат тото фишовете си в сряда - ден преди тиража. Според тях, тогава въздействието на планетите е най-силно във връзка с финансовото благоденствие и огромните парични потоци на изброените нагоре зодии.

От държавния тотализатор към момента са в очакване на 96-ия по ред милионер. Той би трябвало да се появи всеки миг, с цел да получи облагата си.

Ако се доверим на астрологичните прогнози, доста е евентуално в тотото да посрещнат двама милионери вкупом. Те плануват, че новият
джакпот от съвсем 2 500 000 лв. ще падне още веднъж, написа Пик. Дали звездните знаци ни водят в вярна посока, ще разберем в четвъртък, по БТВ. Тогава е тегленето на печелившите цифри на тотото.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР