Последният път, когато сър Лени Хенри беше съвместен домакин на

...
Последният път, когато сър Лени Хенри беше съвместен домакин на
Коментари Харесай

Последният Comic Relief на Лени Хенри събира общо £38 милиона за благотворителност, тъй като 3,6 милиона се включват

Последният път, когато сър Лени Хенри беше взаимен хазаин на звездното шоу на Comic Relief Red Nose Day, беше гледано от приблизително 3,6 милиона фенове, съгласно цифрите за една нощ.

Годишната стратегия за набиране на средства, която включва голям брой комедийни скечове, музикални осъществявания и респект към сър Лени, означи доста нарастване на феновете в съпоставяне със междинното за предходната година от 2,9 милиона. Той също събра пикова публика от 4,3 милиона по отношение на миналогодишните 3,4 милиона, заяви BBC.

Изявите на холивудски артисти и осъществяването на сър Лени по време на шоуто помогнаха да се съберат £38 631 548 за Comic Relief до момента, разгласи благотворителната организация.

Роденият в Дъдли артист сър Лени, който е съосновател на Comic Relief през 1985 година дружно със сценариста на Love Actually Ричард Къртис, похвали обществеността за даренията „ толкоз обилно “. „ Последният ми път като хазаин на шоуто беше необикновено специфичен и към този момент премислям какво можем да напра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР