Последният месец от лятото наближава, така че ако не сте

...
Последният месец от лятото наближава, така че ако не сте
Коментари Харесай

Ако сте родени на тези дати, то през август очаквайте ОГРОМНИ и важни промени

Последният месец от лятото наближава, тъй че в случай че не сте имали време да реализирате проектите си или да отидете на отмора, време е. Началото на август ще бъде позитивен и динамичен интервал за мнозина!

1-ви август ще бъде един от най-позитивните и енергични дни, които месецът ще даде. Този интервал ще ви разреши да почувствате мощ, благоприятни условия и самочувствие.

Нещата се трансформират за родените от 4 до 6 май и от 4 до 6 ноември. Факт е, че тези хора са претърпели лунно затъмнение през май. Те претърпяха това събитие много мъчително: някои се разболяха, а други се сблъскаха с сложни условия. Така при започване на август хората с тези рождени дати ще имат опция да компенсират загубите.

Планетата Уран, движейки се постепенно, стартира да въздейства на избрана група хора. Ще се приближи до родените към 13-14 февруари, май, август и ноември. Все отново е добре да отложите всевъзможни дейни дейности, изключително финансови. Не разчитайте на други и другари. Бъдете извънредно деликатни във всички аспекти на живота. Лъвовете при започване на август би трябвало да бъдат по-внимателни към здравето и косата си.

Около 7 август няма да има нищо съществено, няма да се случат съдбовни неща. Но за родените на 7 август или 5 май това също може да бъде незабравимо време. Важно е просто да бъдете себе си и да разберете, че даже да желаете доста, това е добре. Но това не значи, че би трябвало да забравите за упованията си и да негодувате на някого. Ако методите рационално към началото на август, комбинацията от планетите Слънце и Юпитер ще ви помогне да постигнете прогрес.

10 август е прелестно време за скачане в нови инициативи и ще съпътства родените към 7 септември.

Като цяло това е доста динамична картина, когато можете да вършиме доста, да вършиме забавни пътувания. И тези, които влизат в университети, и тези, които желаят някакви познания, познанства, нещо значимо - това е времето, когато можете да извършите главните стъпки.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР