Последният филм с актрисата Лорина Камбурова, която умря единствено на

...
Последният филм с актрисата Лорина Камбурова, която умря единствено на
Коментари Харесай

Последният филм с Лорина Камбурова с премиера

Последният филм с актрисата Лорина Камбурова, която умря само на 30 години - Блаженият потегля на голям екран от 3 юни. Лентата на режисьора Станимир Трифонов (Хайка за вълци) е учреден на книгата на Емил Андреев - Блажения и Другия американец. Тя е по достоверен случай.

През 1939 година в България, в хотел Солун в Лом, отсяда бъдещият американски президент Джон Ф. Кенеди. Двете съществени функционалности са поверени на дебютантите на голям екран Александър Тонев и умрялата Лорина Камбурова. В памет на актрисата, отишла си след белодробно заболяване, ще има характерна премиера в Русе, където е сниман филмът.

Събитието ще се състои на на 27 май, когато се навършва една година от гибелта?.В новата българска лента вземат присъединяване още Параскева Джукелова, Стефан Денолюбов, Цветан Алексиев, Любен Чаталов и Николай Урумов. Режисьорът дефинира Блаженият като психическа любовна драма. Toвa e иcтopия зa 9-гoдишния Бoби, който има дарбата да вижда в бъдещето, за първата му голяма любов, за занимателната му среща с Джон Кенеди, за революционното му откритие - лекарство за туберколозата.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР