Последният етап от искове за хакване на телефони, включващи издателя

...
Последният етап от искове за хакване на телефони, включващи издателя
Коментари Харесай

Най-новото решение по искове за хакване на телефони на Mirror трябва да се проведе във Върховния съд

Последният стадий от искове за хакване на телефони, включващи издателя на Daily Mirror и английския принц Хари, би трябвало да се организира във Върховния съд в Лондон.

През декември арбитър постанови, че телефонното хакване е станало „ необятно публикувано и всекидневно “ в заглавията на Mirror Group Newspapers (MGN) в края на 90-те години на предишния век и е практикувано „ даже до известна степен “ по време на следствието на Leveson по отношение на стандартите в пресата в 2011 година

Г-н Джъстис Фанкорт също заключи, че телефонът на Хари е бил хакнат „ в умерена степен “ от MGN, присъждайки му £140 600 обезщетение.

Хари (39) сподели, че е отчасти сполучлив делото против MGN беше „ популярен ден за истината, както и за отчетността “ и прикани полицията да проверява издателя на Daily и Sunday Mirror и The People.

На чуване предишния месец Върховният Съдът разбра, че групата хора, които са съдили издателя, са желали заплащане на £1 976 660 от MGN за правосъдните разноски по завеждане на „ общи “ обвинявания в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР