Последният епизод на култовия сериал “Игра на тронове” постави рекорд

...
Последният епизод на култовия сериал “Игра на тронове” постави рекорд
Коментари Харесай

Последният епизод на “Игра на тронове” стана най-туитваният в ТВ историята

Последният епизод на паметния сериал “Игра на тронове” сложи връх – той се трансформира в най-туитваният в телевизионната история.

Серията “Дългата нощ”, в която се състоя епичната борба за Уинтърфел е упомената повече от 7,8 млн. пъти в обществената мрежа. В броя обаче влизат само туитовете, които могат да бъдат открити по основна дума или хаштаг, което значи, че евентуално финалната численост е доста по-голяма.
Нова мода в татуировките: Да съживиш „ Игра на тронове ” върху кожата си Платформата за шерване на фотоси „ Инстаграм ” регистрира взрив на рисунките върху кожа, свързани с поредицата
“Дългата нощ” беше най-обсъжданият и предстоящ епизод на сериала. Епизодът наблюдава борбата за Уинтърфел – замъкът на дом Старк. Серията беше и най-дългата в историята на “Игра на тронове” – 82 минути.

На второ място в класацията за най-туитван още веднъж е “Игра на тронове” с премиерния епизод на последния сезон, който събра над 5 млн. туита.
Отмъщението е сладко: Уебсайт ще скапе изненадата от " Игра на тронове " на приятелите ви Случвало ли ви се е да разберете какво става в обичания ви сериал преди да сте гледали новата серия?
До момента сериалът е събрал повече от 52 млн. туита, като най-споменаваните герои бяха Аря Старк, Кралят на нощта, Бран, Джон Сноу и Церсей Ланистър.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР