Последния път, в който видяхме едно от най-разпознаваемите лица в

...
Последния път, в който видяхме едно от най-разпознаваемите лица в
Коментари Харесай

Жозе Алдо не е сигурен дали ще го видим да се бие през 2020

Последния път, в който видяхме едно от най-разпознаваемите лица в международния ММА - Жозе Алдо да се бие два пъти за една година, бе през 2017. Тогава той загуби и двете борби против Макс Холоуей. Края на 2018 и началото на 2019 година бяха обнадеждаващи интервали в кариерата му, в която бяха почнали да се съмняват доста почитатели. Той победи двама отлични бойци - Джереми Стивънс и Хенато Мойкано. Алдо се наложи над тях с механически нокаут. 32-годишният бразилец не е имал победа посредством довеждане докрай от 2013 година.

В UFC 237 ще забележим Жозе Алдо против Александър Волкановски. Това ще бъде втория път, в който Алдо ще се бие през 2019 година. Ако всичко мине по проект, той мисли да остане деен до края на годината, само че 2020 ще бъде друга.

“Ще зависи от тази година. Давам всичко от себе си, с цел да мога да се удрям още веднъж за купата. След това… кой знае. Искам да си взема една година отмора и да не върша нищо с изключение на да се веселя на живота.”

Но Жозе не гледа толкоз напред в бъдещето. Спряган за един от най-хубавите бойци, които UFC дивизията " Перо " е виждала, той ще се стреми към триумфи до края на 2019 година.

“Мотивацията ми остава същата. Всеки иден дуел е най-важния за мен. Не поради индивида, против който ще се състезавам, а поради моето име, кариера и поради това какъв човек съм. Винаги давам всичко от себе си! Знам, че нося голяма отговорност всякога когато вляза в клетката.” приключи някогашният UFC първенец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР