Последния месец от 20 000 българи, които са били в

...
Последния месец от 20 000 българи, които са били в
Коментари Харесай

Маркетингова агенция: Над 8 000 българи са се завърнали от чужбина последната седмица

Последния месец от 20 000 българи, които са били в разнообразни точки на света, над 8 000 са се върнали в България. Това демонстрира проучване на маркетингова компания, основано на информация за „ придвижването “ на сим картите на българи в чужбина, което дава визия къде са и по кое време се връщат в страната ни. Информация към този момент е предоставена на Министерство на вътрешните работи и ген. Мутафчийски.
Данните от българския клон на компанията, която работи основно за задгранични клиенти, са въз основа на информацията за български сим карти и влизането на тези консуматори от чужбина в разнообразни уеб сайтове и надлежно последяващата им интензивност от България.

През последната седмица такива хора са се прибрали, както в огромните градове в България, по този начин и в по-малките. В първата група от градове, с максимален брой такива хора, влизат София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Разград. Втората група, с по-малък брой хора завърнали се от чужбина у нас, са Петрич, Банско, Благоевград, Кюстендил, Дупница, Стара Загора, Чирпан, Сливен, Ямбол, Чирпан, Велико Търново, Ловеч и Плевен.

Данните са за интервал от една седмица, т.е. от оповестяването на изключителното състояние в страната ни. Те не обгръщат всички българи в чужбина, а единствено тези с български сим карти, които са били с включена локация или задгранични, които употребяват българска клавиатура.

Инициативата да бъдат предоставени на оперативния щаб и управляващите в страната е тъй като тези хора са се върнали от места, в които е налице мощна болест – Италия, Испания, Германия, Англия. В Полша такива данни също са предоставени на управляващите, научи Фрог нюз от представител на компанията, който удостовери изнесената информация и се съгласи да отговори на наши въпроси.

Очаквайте детайлности.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР