Последните три години страната се управлява между коалиция от най-голямата

...
Последните три години страната се управлява между коалиция от най-голямата
Коментари Харесай

Каракачанов: Не чувам от протестиращите каква ще е промяната

Последните три години страната се ръководи сред коалиция от най-голямата политическа мощ ГЕРБ и Обединени патриоти. В последните 30-на дни в България има хора, които споделят, че желаят промяна на властта. Някои от тях млади, живели на Запад, вършат съпоставяне сред това, което т е там, и това, което е тук. Сигурно има разлика, само че аз не съм чул от никого каква ще бъде програмата на новото държавно управление, каква е философията на това ново държавно управление. Това сподели в речта си на Националната конференция на ГЕРБ вицепремиерът, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността.

Не слушам от водачите на митинга каква ще е смяната. Смяната на държавното управление не е промяна. Съдебна промяна? Каква? Искам да чуя какво желаят да се промени. Въпросът не е да кажеш какво не ти харесва, а по какъв начин да се промени. Хората, които излязоха при започване на митинг да изразят своята воля, през днешния ден ги няма по площадите, съобщи Каракачанов.

Андрей Новаков: България не е тресавище, а Райска градина

Има два типа политици – тези, които са подготвени да се жертват за нацията и страната, и такива, които жертват страната за личните си ползи. Тези, които 20 години жертваха страната за своите ползи, в този момент още веднъж желаят да се докопат на властта. Трябва и вие да си зададете въпроса какво би трябвало да свършим в останалите месеци и какви въпроси за решение би трябвало да сложим пред обществото, уточни вицепремиерът.

Ако не желаеме страната да върви към злополука, би трябвало да проявим неотстъпчивост до постоянните парламентарни избори през идната година, сподели още Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР