Последните оценки показват, че китайската икономика се е разширила тази

...
Последните оценки показват, че китайската икономика се е разширила тази
Коментари Харесай

Китайските лидери приключват годишната среща за икономическо планиране с оскъдни подробности относно ускоряването на растежа

Последните оценки демонстрират, че китайската стопанска система се е разширила тази година с към 5% годишен ритъм, в сходство с задачата на държавното управление. Но възобновяване след премахването на строгите ограничавания за пандемията от ковид беше кратковременно и се чака стопанската система да се забави през идната година.

Капацитетът на ръководещата комунистическа партия да ръководи стопанската система през сложни времена има необятни последствия за районния и световния напредък. По-рано тази седмица държавното управление заяви, че износът се е нараснал през ноември за първи път от април и сподели, че търсенето може да се увеличи след месеци на спад.

Но някои икономисти споделиха, че се съмняват, че растежът, подхранван основно от износа на транспортни средства и кораби и от напора на празничните кораби, ще продължи дълго.

Докладът дава малко детайлности за това по какъв начин Ръководството на Китай възнамерява да се оправи с бързо възходящите задължения и да позволи рецесията в жизненоважния заможен бранш след неиз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР