Последните няколко години са настина луди за Деми Ловато. Сред

...
Последните няколко години са настина луди за Деми Ловато. Сред
Коментари Харесай

Защо Деми Ловато не иска да бъде с мъже

Последните няколко години са настина луди за Деми Ловато . Сред свръхдозата изпълнителката съумя да се възвърне, да се сгоди и да се раздели с годеника си.
 Деми Ловато, Макс Ерич и раздялата им
Деми Ловато още веднъж е сама

Как и за какво

Дори да снима документален филм за всичко претърпяно. И точно всичко, което ѝ се е случило, я е трансформирало. В изявление за Glamour Ловато взема решение и да разкрие някои детайлности за персоналния си живот.

Изпълнителката споделя, че раздялата ѝ с Макс Ерич я е предиздвикала да разбере доста по-добре сексуалността си, само че без да прецизира точната причина за разрива във взаимоотношенията им.

Но споделя, че фактът, че през последната година е била сгодена за мъж и нещата не са се получили е бил голям знак за нея. И след месеци на опознаване на себе си в този момент Деми Ловато споделя, че е прекомерно куиър, с цел да се среща с цисджендър мъж.

Ловато даже споделя, че е била с жена и ѝ е харесало доста повече. " Почувствах се по-добре, почувствах се вярно. " Изпълнителката споделя, че когато е излизала с мъже и нещата са отивали към интимности, постоянно си е мислила: " не желая да си поставям устата там ".
 Деми Ловато, любовта към себе си и
Как Деми Ловато отслабна " инцидентно "

Не всичко е диета

Като прецизира, че това не е ѝ било поради съответния човек, като е доста по-благодарна за другарствата с тези мъже, в сравнение с за интимните взаимоотношения, написа Fox News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР