Последните няколко години са доста тежки за Кевин Спейси, защото

...
Последните няколко години са доста тежки за Кевин Спейси, защото
Коментари Харесай

Кевин Спейси се завръща

Последните няколко години са много тежки за Кевин Спейси , тъй като кариерата му безусловно беше унищожена от обвиняванията в полово принуждение.
 Кевин Спейси,
Кой изкара Кевин Спейси от вкъщи му

Актьорът за първи път пред аудитория

Не сме го гледали в нищо от цели три години, само че въпреки всичко има светлина в тунела за двукратния притежател на Оскар.

Според ABC News, Спейси ще направи огромното си завръщане в киното след толкоз огромно неявяване. Но не в някой огромен холивудски план, а в самостоятелен италиански филм с дребен бюджет.

Става дума за L`uomo Che Disegnò Dio , фотосите на който ще се проведат в Италия. Франко Неро, който с изключение на режисьор на кино лентата влиза и в една от функциите, споделя, че Спейси за него е страховит артист и няма самообладание да работят дружно.

Според Evening Standard и Telegraph Кевин Спейси ще влезе в ролята на детектив, който проверява неправилно упрекнат в педофиля човек. Пред Variety пък продуцентът Луис Неро споделя, че ролята на Спейси в действителност ще е на детектив, само че ще бъде вид cameo (кратко или ненадейно появяване).
 Кевин Спейси и обвиняванията в полово посягане
Виновен ли е Кевин Спейси

Ето го и решението на съда в Масачузетс

В последна сметка артистът ще взе участие, само че какъв брой тъкмо огромна ще бъде ролята му, следва да разберем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР