Последните няколко години изобщо не бяха леки за Селена Гомес.

...
Последните няколко години изобщо не бяха леки за Селена Гомес.
Коментари Харесай

Селена Гомес - по-честна и открита от всякога

Последните няколко години въобще не бяха леки за Селена Гомес. За интервал единствено от шест години тя се сблъска с куп провокации. Принудителната анулация на турнето ѝ Revival поради проблеми с психологичното ѝ здраве, трансплантацията на бъбрек, която ѝ се наложи, както и общественото оповестяване на биполярната ѝ диагноза, са част от тях.
 Селена Гомес, Selena Gomez: My Mind and Me и по кое време ще забележим кино лентата за живота на певицата
Селена Гомес без цензура

Какво да чакаме от документалния Selena Gomez: My Mind and Me

За тези компликации, а и за други значими моменти от живота на Селена Гомес ще опише биографичният филм за нея, който ще ни даде един по-нов, по-различен взор към персоналния ѝ живот.

Новината за идния документален филм, озаглавен My Mind and Me, певицата показа с прочувствен филмов откъс, който с фрагментите си загатва и концепцията на цялата история - да бъде един " неповторимо недопечен и съкровен документален филм ". Фокусът ще е ориентиран освен към мъчителните и тъмни интервали от кариерата и персоналния живот на Селена Гомес, само че и към върховите, тези, с които тя се гордее и желае да бъде запомнена.

Задачата да сглоби тези моменти от последните шест години от живота на певицата е поверена в ръцете на Алек Кешишиян - режисьорът, станал прочут с документалния си филм за Мадона от 90-те " Истина или предизвикателство ". Любопитно е, че Селена и режисьорът и преди са работили дружно. За първи път се срещат през 2015 година, когато снимат видеоклипа към песента ѝ " Hands to Myself ".

Предвид че се познават персонално, че имат и стабилен професионален опит всеки в личната си сфера, а и прекарвания дружно, упованията ни за документалния филм са много повишени. Предполагаме, че и няма да останат неоправдани, защото самият Кешишиан дава обещание, че My Mind and Me ще е един много зрял филм, към който се подхожда " честно ", написа Teen Vogue.
 Селена Гомес, Малибу, Хана Монтана и по какъв начин наподобява къщата за новия сезон на
Къде ще готви Селена Гомес

Вече сме я виждали някъде

Дали в действителност е по този начин, остава да разберем сами за себе си. Шанс ще имаме напълно скоро, тъй като премиерата ще е на 4 ноември 2022 година в AppleTV+.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР