Последните месеци всичко се случва онлайн. От социализиране, концерти до

...
Последните месеци всичко се случва онлайн. От социализиране, концерти до
Коментари Харесай

Технологиите ще оформят бъдещето на бизнеса

Последните месеци всичко се случва онлайн. От социализиране, концерти до бизнес срещи, обучение и конференции. Работата от разнообразни отдалечени местоположения се трансформира в " новия естествен " метод на работа, като изследванията сочат, че близо 74% от организациите възнамеряват да продължат по този метод.

Новият метод на работа е доста по-труден и динамичен и изисква извънредно бърза промяна на структурите. За да оцелеете на пазара на следващия ден, би трябвало да започнете да адаптирате бизнеса си през днешния ден.

В допълнение, забавно е да се следи по какъв начин профилът на служителя и неговата работа се трансформират. При по този начин създалата се обстановка, хората на свободна процедура и без непрекъснат контракт са най-облагодетелствани, защото имат повече еластичност. Гъвкавостта в работата е нещото, което чиновниците би трябвало да имат най-вече поради. Работата към този момент не е място, на което да отидеш, а това което би трябвало да свърши служителят. Въпреки разнообразните информационни принадлежности употребявани в работата през последните години, чиновниците усещат отчуждение на работното място повече от преди. Как да се увеличи тяхната работливост?

Средностатистическият чиновник през днешния ден употребява към 34 разнообразни приложения в работата си. За сполучлива работна промяна е належащо да се сътвори тактика, която да подтиква продуктивността на всички видове чиновници, без значение дали са от тези, които прекарват деня си на бюрото, вървят по конференции, работят от у дома, или непрекъснато са по командировки. Или тези, които в никакъв случай не са на бюрото, само че се борят с доста сложни задания. Всичко това приказва за провокациите пред близо 84% от фирмите за това по какъв начин ще наподобява бизнесът. Едно е несъмнено на този стадий - бъдещето на бизнеса ще бъде обособено и дефинирано от технологията.

Една от най-важните предпоставки за еластичен и сполучлив бизнес е даването на опция за продан на известия, позвънявания и срещи на чиновниците през единна, сигурна и съвременна платформа, осигуряваща неповторимо и прелестно преживяване на потребителите.

Важни са клиентите, потребителите, както и връзката с тях. Изследванията демонстрират, че до края на 2020 година потребителите ще вземат решения за покупки въз основа на личния си опит в връзката, а не на продукта или цената.

Модерната платформа за колаборация, предоставяща чудесно потребителското преживяване за чиновник и клиент, е Cisco Webex. Webex е неповторима платформа за ръководство на хардуерни и софтуерни решения и изцяло адаптивна съгласно всичките ви потребности. Webex не е единствено за срещи и документални цели. Webex ще ви свърже с сътрудниците ви като създавате, споделяте, поддържате връзка и решавате на бизнес задания дружно. Всичко това при оптималната сигурност!Ако към момента нямате Webex - свалете го гратис и изпробвайте най-сигурната платформа за колаборация.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР