Последните месеци отново не са никак лесни за Марк Зукърбърг,

...
Последните месеци отново не са никак лесни за Марк Зукърбърг,
Коментари Харесай

Тежките обвинения към Зукърбърг и съпругата му

Последните месеци още веднъж не са по никакъв начин лесни за Марк Зукърбърг , само че той като че ли към този момент е привикнал все за нещо да го упрекват. до момента повода обаче бе обществената мрежа Фейсбук. А в този момент двамата със брачната половинка му Присила Чан се забъркаха в различен скандал.
 Марк Зукърбърг, защитата му и какъв брой милиона заплаща Фейсбук за нея
Милионите, които Фейсбук заплаща за защитата на Зукърбърг

И за какво Безос работи друго

Двамата някогашни чиновници, които са работели в дома на фамилията, се оплакаха от полов тормоз и дискриминация от страна на сътрудниците си и нередовно погашение на заплатите от страна на двойката работодатели.

И двете тъжби са подадени предишния месец в Окръжния съд на Сан Франциско. Едната е от името на Миа Кинг, която е разказана в правосъдните документи като чернокожа жена и член на ЛГБТК общността. Тя работи в охранителната компания Limitless Specialty Services и няколко месеци се грижи за сигурността на фамилията.

Пред съда Кинг твърди, че е била " подложена на продължаващ модел на породист и полов тормоз и дискриминация " от сътрудници чиновници. Също по този начин нееднократно е била жертва на мнения по отношение на половата й ориентировка. Освен това й е било повтаряно, че мъжете командват тук. А обвиняванията към съпрузите са, че в никакъв случай не е получавала отплата за спомагателен труд .

Втората тъжба е от мъж на име Джон Доу, който намерено се дефинира като хомосексуален и измъчен от епилепсия. Той работи като " управител домашен интервенции " на фамилията от януари 2017 година до март 2019 година

По думите на Доу, по време на работата си е бил " нелегално обиждан, осмиван, унижаван, опипван и подлаган на полов тормоз " от сътрудници чиновници. Той също твърди, че постоянно е работил по повече от осем часа дневно, като спомагателният труд не му е бил заплащан.
 Снимка 551656

Освен това никой не се е съобразявал с епилепсията му, карали са го да носи тежки предмети, а почивките, които са му се полагали, били прекомерно къси, цитират го от People.

Бен Лаболт, представител на Зукърбърг и Чан пък съобщи обществено, че след " обособени многоседмични следствия " изказванията, направени в жалбите, " не могат да бъдат потвърдени " . Адвокатите на ищците пък бяха безапелационни, че те " се стремят да упражнят конституционните си права, с цел да бъде истината чута ".
 Илон Мъск, Марк Зукърбърг, Джеф Безос и необикновените хранителни привички на милиардерите
Странните хранителни привички на милиардерите

Да взимаме ли образец от тях или по-добре не

Нито Зукърбърг, нито Чан, нито други обвинени, посочени в жалбата, не са дали отговор публично на изказванията в съда. Засега няма планувани чувания в зала.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР